Cashback la Selgros

cashback la selgrosA trecut multă vreme de când nu am mai scris nimic despre Cashback World, mai precis de pe vremea când se numea Lyoness. Adevărul e că a trecut multă vreme de când nu mai scriu aici cu regularitate.

Astăzi, am văzut o știre pe site-ul cashbackworld.com/ro și m-am gândit că mulți s-ar bucura să o afle, deci… iată-mă.

Probabil că știți că Selgros încheiase cu ceva vreme în urmă, un parteneriat cu Cashback World reprezentat de myWorld România, contract ce funcționa doar pentru Selgros București. Se pare că Selgros  a considerat benefică această colaborare, astfel încât a extins contractul pentru toate magazinele din țară.

În acest moment orice membru Cashback World poate primi cashback și shopping points, in toate magazinele Selgros Cash&Carry, indiferent în ce oraș s-ar afla. Tot ce ai de făcut este să folosești cardul special Selgros, emis anume pentru clienții din Cashback World. Este vorba de un card nou care nu are nimic de-a face cu vechiul card Selgros pe care s-ar putea să îl ai.

Deoarece accesul în hypermarketuri se face pe baza cardului Selgros, dacă ești membru Cashback World vei primi la prima ta vizită, un card Selgros special, ce va îngloba și ID-ul tău de membru. Tot ce ai de făcut este să prezinți cardul Cashback World și cartea de identitatete la punctul de informații / relații clienți de la intrarea în magazin, și să completezi datele personale cerute. Ți se va emite pe loc cardul Selgros de membru.

Când vei ajunge la casa de marcat, vei prezenta noul noul tău card Selgros, cumpărătura îți va fi înregistrată în sistem și astfel vei primi avantajele de membru.

Încă nu ești membru Cashback World?

Înscrie-te GRATUIT aici: https://cbw.to/pm2omc

În cazul în care nu ai un card Cashback World(Lyoness), poți face un print screen cardului digital din aplicația Cashback App și să îl trimiți pe adresa de email furnizată de personalul de la punctul de informații unde te înregistrezi.

⚠️ ATENȚIE! Primești avantaje de membru la produsele cu preț întreg. Pentru produsele aflate în promoții, articolele din raionul „Tutun“, ambalajele returnabile și retururile de marfă nu se acordă avantaje de membru!

 

sursa: https://myworldopportunity.wordpress.com/2018/12/17/cashback-la-magazinele-selgros-din-toate-tara/

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: