Social Responsability

Chiar dacă a trecut ceva timp, ne amintim cu plăcere…
„Soc1458-1-lyoness-mobileial responsability” este pentru unele corporații o noțiune abstractă, ceva ce trebuie bifat pe hârtie ca îndeplinit, o „chestie” ce dă bine… deci hai să o facem și pe asta. Lyoness a luat-o întotdeauna în serios. În film se poate vedea prima acțiune a Lyoness Child & Family Foundation în România, desfășurată în Ploiești la Școala Specială Nr. 2, o instituție pentru copii cu nevoi speciale.

Preparation for Life – Romania – Lyoness Child & Family Foundation


economiseste Cumpărăturile sunt o necesitate..figyelem-1.  

Transformă-ți cheltuielile zilnice într-o susă de venit!  

 

Vezi VIDEO 

și apoi cere detalii.


http://www.lyoness-cff.org Special School Nr. 2 is a centre for 6 Special Schools in Prahova county in Romania. The students have mental challenges such as Down syndrome, Autism, ADHS and other psychological disorders. Special School Nr. 2’s education programme includes acquiring appropriate abilities to enable partial independent management of everyday life. In a training kitchen, the students learn everyday tasks and processes for cooking and household management, to prepare them for being better integrated into the community and for life.

Since 2003, Special School Nr. 2 has been working together with the Special Olympics Organisation in Romania. However, for a long time, Special School Nr. 2 has had major difficulties in bringing the students to the sports events and to various other outdoor activities.

Reclame

2 Responses to Social Responsability

 1. Iulius says:

  Vad ca nicaieri nu se discuta despre problemele concrete ale Lyoness-ului, respectiv faptul ca plasamentele pe sistemul american au murit de 4 ani si nu se mai intampla absolut nimic. De ce nu ne informeaza nimeni despre aceste plasamente de 2000 de euro? (4000 total avand in vedere ca pentru a putea plasa 2000 euro pe sistemul american erau necesari initial 2000 euro pe sistemul national?

  • Luka says:

   Personal cred că cele scrise de dvs nu sunt „problemele concrete ale Lyoness-ului”, ci mai degrabă premiza greșită de la care ați plecat atunci când ați considerat Lyoness o schemă de investiții. Îmi place să cred că nu ați devenit membru premium doar pentru a specula sistemul Lyoness, nu de alta dar în acest caz nu cred că ar fi foarte corect, față de noi cei care dezvoltăm activ business-ul acesta, să ne întrebați de ce nu ne-am mișcat mai vioi astfel încât dumneavoastră să vă vină banii.
   Îmi place să cred că dumneavoastră vă faceți cumpărăturile prin Lyoness primind bani înapoi la fiecare cumpărătură și de asemenea, că ați dat și altora posibilitatea aceasta, fiind recompensat cu procente din cumpărăturile acestora.
   Probabil v-ați dezvoltat în calitate de membru premium, propria echipă care produce rulaje, caz în care probabil aveți și carieră, deci încasați lunar un venit constant. În acest caz sunt convins că și despre „plasamentele” despre care vorbim știți că vă vor aduce bani la momentul când dezvoltarea, la care de altfel lucrăm cu toții, va atinge nivelul cerut.
   Era să uit – îmi place să cred că ați avut 4 direcți la vremea respectivă, adică acum aveți drept la retribuții.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: