Ajutați o mamă care și-a pierdut copilul

10414610_1448086788778424_5194530936005881667_n      Nici nu am publicat bine articolul cu „Misterele fetiței dispărute” și iată că văd pe Facebook o altă gogoașă publicată, sunt convins, cu bună intenție:
„Publicaţi mai departe şi ajutaţi o mamă care şi-a pierdut copilul. Doar oameni cu suflet bun,poate fi de ajutor(sic). Fă parte din cei buni şi publică şi tu.
Copil pierdut pe Data:29iunie 2014”
Omițând faptul că limba română și-a făcut harakiri deja, așa-i că vi se sfâșie inima gândindu-vă la biata femeie care și-a pierdut copilul în 29 iunie? Pe unde o fi bietul copil? Așa-i că fără intenție, cursorul a și plecat spre opțiunea „SHARE”? Biata mamă…
Stop!
Pauză!
Hai să gândim!
Nu lăsăm neuronii să lâncezească și nici nu share-uim tâmpenii fără să verificăm, așa-i? Nu de alta dar ne facem de cacao în văzul națiunii și nu-i frumos.
Dăm o căutare rapid pe net și… hopa!
Poza cu pricina apare într-o postare de limbă portugheză, bănuiesc că din Brazilia, din 2012 (!) preluată se pare dintr-o emisiune TV, care are legătură ce-i drept, cu o răpire: VEZI AICI .

Nu am mai pierdut timpul pt a studia tragedia bietei femei, ci revin la… mama care și-a pierdut copilul și pe care suntem chemați să o ajutăm.

Așa-i că tocmai te-ai scutit de situația penibilă de a distribui o tâmpenie?

5 Responses to Ajutați o mamă care și-a pierdut copilul

  1. ce ma amuzez cu articolele astea doo.zic să infiintezi un departament de dat in fapt rahaturi pe interneți.

  2. Pingback: Cum pot să caut o imagine pe internet | Luka's World

  3. Mai cretinule un copil a disparut fiind vazut ultima data pe 29 iunie in apropierea padurii Viasu jud Mehedinti.mare nesimtit trebuie sa fii sa negi un adevar. politia prin toate agentiile de stiri mediafax,adevarul si altele nu au postat o fotografie probabil din lipsa acesteia dar puteti cauta singuri stirea pe google copil disparut pe 29 iunie.

    • Luka says:

      Noroc că există oameni inteligenți ca tine care să caute copilul din imagine. Distribuiți poza, poate cineva din Brazilia l-a văzut și va suna la poliție. 🙂

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: