„Spiritul Sensation-ului”

Poate pentru că mai sunt doar două zile până la evenimentul Lyoness al anului, poate pentru că mare parte dintre liderii din grupul nostru Lyoness sunt în acest moment în drum spre Viena, sau poate pentru alt motiv, simt cum se face simțit ceva ce ar putea fi asemuit doar cu „spiritul Crăciunului”. I-aș putea spune „spiritul Sensation-lui” și… prietenii știu de ce. 🙂

Iată o poveste care se potrivește momentului, o poveste care poate că ne-a scăpat multora dintre noi.

Participanții la ediția precedentă a Lyoness Sensation, cea din septembrie 2012, știu că a existat un moment în cadrul evenimentului în care a fost prezentat proiectul Lyoness Child & Family Foundation ce urma să se desfășoare în Africa de Sud și despre vizita delegației Lyoness în frunte cu CEO Lyoness Hubert Freidl acasă la Nelson Mandela. La un moment dat a fost prezentat un tablou al liderului sud-african, cu dedicație și semnătură originală, ca re a fost pus la licitație în beneficiul fundației CFF. Momentul licitației a fost pasionant, căci erau 11.000 de participanți, miza a crescut destul de mult și dintre ofertanți s-au desprins doi, care au continuat să liciteze și în final a existat un câștigător care a plecat acasă cu mult râvnitul tablou.

Cam asta a fost povestea, cam atât știm toți cei care am fost în sală în acel moment și în mod normal nimeni nu ar mai fi fost interesat de poveste care abia atunci începea. Doamna care a licitat până în ultimul moment și care până la urmă „a pierdut” a făcut un gest cu totul neobișnuit, care a scris povestea din spatele poveștii și a dat un sens interesant noțiunii de „a pierde”.

Uită-te la acest reportaj de pe Lyoness.TV și îmi vei da dreptate.

lyoness mandela

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: