Despre bani și… omenie

tumblr_mspgirBwRz1s0got1o1_500        Un lucru frumos pe care l-am întîlnit încă de acum șase ani, când am făcut cunoștință cu Lyoness, și cu care mă întîlnesc zi de zi este… dragostea necondiționată. Poate am spus-o în glumă și am zâmbit, dar este… atât de adevărat!

Sistemul Lyoness este astfel construit încât suntem plătiți doar dacă cei cărora le-am recomandat noi Lyoness, câștigă bani. Și iată cum, poate chiar dincolo de bunele noastre intenții, suntem „obligați” să ne iubim „aproapele”. 🙂 Sunt mulți cei care-și închipuie firmele de network marketing, ca un fel de scheme Ponzi, unde cei din vârf câștigă, iar restul pierd. Din păcate nu toți fac efortul de a deschide ochii, căci ar fi foarte mirați să afle că lucrurile nu stau deloc așa în firmele (serioase) de MLM și cu atât mai puțin în Lyoness. Cu cât mai mulți oameni câștigă bani înapoi la fiecare cumpărătură, cu cât mai mulți oameni câștigă bani dezvoltându-și propriul grup de cumpărători, sau construindu-și o afacere globală prin cariera Lyones, cu atât câștigăm noi mai mulți bani. Și asta numim noi, mai în glumă, mai în serios, dragoste necondiționată.

Mai există și un alt aspect al acestui fenomen. După cum se știe, o parte considerabilă din sumele rulate prin Lyoness pleacă spre fundațiile Lyoness. Mai jos veți putea vedea doar un exemplu de proiect al Lyoness Child & Family Foundation: reabilitarea unei școli din Filipine(San Roque Elementary School) în care învață peste 400 de copii. În cei câțiva ani de la înființare, fundația Lyoness a ajutat prin diferite proiecte internaționale, mii de copii și asta numai datorită celor care fac cumpărături prin Lyoness și a celor care dezvoltă acest sistem.

Și iată cum apare din nou această legătură condițională. Eu câștig bani doar dacă alți oameni fac economii sau câștigă bani. Ceea ce ne aduce nouă bani, le aduce și acestor copii condiții mai bune de viață. Dacă noi nu câștigăm bani, nici acești copii nu profită. Cumpărăturile de zi cu zi, făcute într-un mod inteligent, ne aduc nouă bani înapoi în buzunar, dar poate mai important, aduc o rază de speranță acelor copii.

Poate unii spun că nu e comod, nu funcționează, nu merită… Nu pot să îi contrazic. Dar dacă mă uit la copiii din San Roque Elementary School, trebuie să remarc că pt unii funcționează și… merită. Mulți oameni și-au făcut cumpărăturile prin Lyoness și astfel au câștigat bani, pentru ca aceste lucruri să se poată întâmpla. Tot respectul!

Citește și alte articole despre Lyones AICI

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: