Perspective diferite

644390_340642379385384_24311740_n        Bărbați și femei… cât de diferiți… și cât de diferit privesc lumea. 🙂

Pun pariu că majoritatea bărbaților nu se simt amenințați de arma îndreptată spre ei în această imagine. Probabil nici nu au văzut-o din prima, dar asta nu are nimic cu acuitatea lor vizuală sau cu spiritul de observație, evident bine dezvoltat la toți bărbații. Nu, bărbații sunt bărbați, adică sunt curajoși, deci ce mai contează o armă încolo sau încoace. În fața oricărei amenințări ne bombăm pieptul, sugem burta și ne etalăm mușchii, adică suntem gata de confruntare. Nici o teamă, nici o ezitare, nici o urmă de slăbiciune…

Pentru tot acest proces de evaluare a situației, de cântărire a posibilei amenințări, un bărbat îi va aloca toată atenția sa, va studia temeinic toate posibilitățile și cu toate că pare mai superficial, va avea nevoie de timp până își va forma o opinie.

Cu femeile e puțin altfel. Pistolul e primul lucru pe care-l observă în acestă imagine și apoi, în milisecunda imediat următoare, culoarea lacului de unghii neasortat cu rochia… Ups! Care rochie??? Mă rog, neasortată cu piercingul… Chiar și patul nearanjat din fundal ar putea să le sară în ochi în a treia milisecundă. Câte lucruri nu observă femeile? Detaliile sunt domeniul exclusiv al lor, observarea finețurilor e apanajul lor exclusiv, lucru inaccesibil nouă dealtfel. Probabil o întreagă expertiză amănunțită asupra subiectului se va desfășura pe parcursul unei secunde.

Dar parcă mai e ceva… Știu sigur că ceva esențial îmi scapă, dar am o scuză, sunt bărbat. Aha, erau remarcile cu dimensiunile și veridicitatea unor… accesorii. Mă rog, astea iarăși sunt chestii feminine, amănunte așa că nu mă bag.

Apropo, oare ce calibru o fi? 🙂

Citește articole din categoria sexy things.

Anunțuri

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: