În fiecare lună Auto Cashback

lyo_4einkauf_detail_img_voucher_ro       Cu programul Auto Cashback, în doar câțiva pași, membrii Lyoness pot întocmi o comadă de bonuri valorice originale. În mod automat, la începutul fiecărei luni, vor fi trimise cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, bonurile valorice dorite – la timp pentru plata cheltuielilor lunare. În plus, veți profita și de binecunoscutele avantaje Lyoness. Plata se efectuază automat din contul personal al membrului, sub forma unui ordin de plata automat. Avantajul de membru Lyoness ”Cashback” va fi virat cu promptitudine în urma decontării lunare.

Programul,  cu alocare lunara de bonuri valorice, la care primiți în plus ”bani înapoi la fiecare cumpărătură”, oferă consumatorilor o formă complet nouă de confort și service.

În întreaga lume, Lyoness are peste 29.000 de parteneri comerciali, care vă oferă nenumărate posibilităţi de cumparare. Sunt reprezentate toate branșele și serviciile comerciale importante. Astfel, nu este complicat să găsiți acei parteneri comerciali de care aveți nevoie în mod regulat: indiferent dacă este vorba de cumpărarea alimentelor, dacă trebuie să alimentați mașina sau să achiziționați servicii și produse (de exemplu sala de fitness, concediu, produse de frumusețe sau divertisment).

Pentru cei care nu doresc ca în cadrul cheltuielilor să renunțe la binecunoscutele avantaje Lyoness, Programul Auto Cashback poate constitui cu siguranță o completare binevenită în planificarea lunară a bugetului casnic. Dacă nu, există ca și până acum modalitatea de a comanda bonuri valorice în Online Store sau de a le ridica direct de la punctele de vânzare a bonurilor valorice sau de la biroul național Lyoness.

Reclame

One Response to În fiecare lună Auto Cashback

  1. Autocashback says:

    Pentru mai multe detalii despre Autocashback puteti accesa si situl Lyoness.ro

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: