Christoph Strasser câștigă din nou Race Across America!

raam_2013_ziel_004_c_lupi_spuma         Ciclistul austriac Christoph Strasser câștigă din nou cea mai dură cursă ciclistă din lume, Race Across America„, într-un timp record de 7 zile, 22 ore și 52 minute! Spun „din nou” căci la prima sa participare, în 2011 și-a surclasat categoric toți adversarii, iar în 2012 s-a clasat doar pe locul 2. Se pare că anul acesta și-a luat ceea ce i se cuvine.

Christoph Strasser este primul sportiv din istoria Race Across America care a acoperit distanța de 4860 km în mai puțin de opt zile. El a ajuns la linia de sosire în Annapolis cu aproximativ 11 ore mai devreme decât a făcut atunci când a câștigat cursa în 2011, pentru prima dată.
Deși cursa părea să fie una fără probleme, Christoph Strasser  a avut parte de-a lungul traseului atât de caniculă, cât și de ploi torențiale. mare căldură, tunete și ploaie. Prestația sa fizică a fost uimitoare, dar în mod cert nu era posibilă fără o puterea mentala și o dorință de a castiga pe măsură.

La fel ca în anii trecuți, Christoph Strasser a concurat în calitate de ambasador extraordinar al Lyoness Child & Family Foundation. Poate nu ar fi de omis faptul că bicicleta cu care acesta a câștigat RAAM în 2011, a fost vândută la licitație în cadrul Lyoness Sensation din Budapesta cu suma de 36.000 euro, sumă care a fos donată în beneficiul Lyoness Child & Family Foundation.

Sursa

Anunțuri

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: