Balans

Un clip pe care cei de la Adevărul l-au distribuit sub titlul „O femeie cu totul specială. Act rarisim de balans, mai presus de minte şi corp” a făcut furori pe Facebook fiind distribuit și redistribuit, tocmai pt spectaculozitatea numărului respectiv. Bănuiesc că oricine l-a văzut a fost impresionat și fără să vrea a asociat performanța femeii, tocmai cu finețea și sensibilitatea sexului frumos. Am fost mirat și eu când am văzut același număr „prestat” de un bărbat, de la care te-ai aștepta mai degrabă la demonstrații de forță și curaj. Înainte de a vă ura „vizionare plăcută” aș avea un sfat: dacă cumva ați văzut și celălalt clip, nu cădeți în ispita de a-l compara cu acesta, sau de a vă întreba cine a fost primul. Bucurați-vă pur și simplu! Merită!

3 Responses to Balans

 1. Adeena spune:

  Wow, senzational!!!

 2. rovanova spune:

  Am vazut varianta feminina, dar pentru mine nu are importanta cine este protagonistul ci ceea ce a vrut sa exprime. Asa este si in viata: uneori cele mai neinsemnate lucruri tin echilibrul si daca acestea lipsesc se darama totul. Frumoasa si inspiratoare metafora a vietii!

  • Luka spune:

   Așa e… „Varianta feminină” m-a impresionat și am considerat acest act artistic(asta e până la urmă) cu tot ce presupune el, ca un apanaj al feminității. A fost cel puțin interesant să recântăresc ceea ce inițial am considerat grație și sensibilitate feminină.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: