Balans

Un clip pe care cei de la Adevărul l-au distribuit sub titlul „O femeie cu totul specială. Act rarisim de balans, mai presus de minte şi corp” a făcut furori pe Facebook fiind distribuit și redistribuit, tocmai pt spectaculozitatea numărului respectiv. Bănuiesc că oricine l-a văzut a fost impresionat și fără să vrea a asociat performanța femeii, tocmai cu finețea și sensibilitatea sexului frumos. Am fost mirat și eu când am văzut același număr „prestat” de un bărbat, de la care te-ai aștepta mai degrabă la demonstrații de forță și curaj. Înainte de a vă ura „vizionare plăcută” aș avea un sfat: dacă cumva ați văzut și celălalt clip, nu cădeți în ispita de a-l compara cu acesta, sau de a vă întreba cine a fost primul. Bucurați-vă pur și simplu! Merită!

Anunțuri

3 Responses to Balans

 1. Adeena says:

  Wow, senzational!!!

 2. rovanova says:

  Am vazut varianta feminina, dar pentru mine nu are importanta cine este protagonistul ci ceea ce a vrut sa exprime. Asa este si in viata: uneori cele mai neinsemnate lucruri tin echilibrul si daca acestea lipsesc se darama totul. Frumoasa si inspiratoare metafora a vietii!

  • Luka says:

   Așa e… „Varianta feminină” m-a impresionat și am considerat acest act artistic(asta e până la urmă) cu tot ce presupune el, ca un apanaj al feminității. A fost cel puțin interesant să recântăresc ceea ce inițial am considerat grație și sensibilitate feminină.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: