Faceți cumpărături într-un mod avantajos – cu cupoanele de reduceri Lyoness

2056381399-041110lyoness cumparaturi        Cupoanele de reduceri sunt mai populare ca niciodată, mai ales în Online Shopping. Motivul este  evident: acestea oferă cumpărătorilor posibilitatea  de a obţine numeroase beneficii la cumpărăturile făcute pe internet și de asemenea, sunt ușor de  utilizat. Pentru a valida şi profita de avantajele cupoanelor de reduceri, sunt necesare doar câteva clickuri.

Vânătorii de reduceri   au la dispoziţie în Lyoness, o gamă largă și atractivă de cupoane de reduceri. Comunitatea internațională de cumpărători este reprezentată deja, în 41 de țări și oferă celor aproximativ  2, 6 milioane de membrii o rețea  formată din 29.000 de parteneri comerciali, 150.000 acceptanțe și 3.200 magazine partenere online. Pentru aceste numeroase posibilități de cumpărături, Lyoness prezintă în mod regulat, pe propriul site, cupoane de reduceri de la mărci cunoscute precum Dell, PUMA, Crocs, Apple, Blue Tomato, Zalando, OTTO, Universal și multe altele.

Cuponul de reduceri potrivit- pentru fiecare dorință de cumpărături

Lyoness oferă membrilor săi, două tipuri de cupoane de reduceri. Cu bonurile valorice online, clienții pot face cumpărături în mod comod,  pe internet – de acasă saudirect de pe telefonul mobil, cu Smarthphone-ul  sau cu tableta. Cei care preferă cumpărăturile direct din magazine, pot utiliza eficient așa numitele bonuri valorice offline. Indiferent pentru care tip de bon valoric optează, în ambele cazuri membrii profită de  variate beneficii și discounturi. Între acestea se numără bonurile valorice monetare și procentuale, dar şi reduceri speciale precum comenzi fără plata  costurilor de expediere, bonuri valorice cadou, oferte  cu discounturi de sezon și avantaje membru extra.

Economisiți în mod simplu

Cele mai noi cupoane de reduceri ale partenerilor comerciali se găsesc pe site-ul Lyoness (www.lyoness.net) la secţiunea „Cumpărături“. Validarea acestora funcționează rapid și simplu. Singura condiție pentru aceasta este să fii membru Lyoness. După logarea pe site-ul Lyoness, cumpărătorul își poate asigura bonul valoric. În continuare va fi direcționat  automat catre Onlineshop-ul partenerului comercial, unde va putea face cumpărături după bunul plac. Cupoanele de reduceri offline vor putea fi utilizate în mod asemănător. Acestea trebuie să fie printate și apoi validate la casa de marcat. Pentru ca membrii să nu rateze nici o ofertă, prin Newsletter și prin pagina de Facebook, aceştia  vor fi informați despre cele mai noi oferte de cupoane de reduceri ale partenerilor comerciali Lyoness.

Prin intermediul cupoanelor de reduceri Lyoness, cumpărăturile care aduc cele mai multe beneficii sunt mai simple ca niciodată. Și cel mai bun lucru: beneficiați desigur și de avantajul membru Lyoness. Indiferent prin ce  modalitate membrii Lyoness aleg să facă cumpărături, fie cu Cashback Cardul, cu Mobile Cashback, cu bonuri valorice originale/Gift Carduri sau online, oricine validează un cupon de reduceri, va prim înapoi până la 2% din suma rămasă a cumpărăturii, în plus față de oferta exclusivă de pe cupon, și astfel va profita dublu.

4 Responses to Faceți cumpărături într-un mod avantajos – cu cupoanele de reduceri Lyoness

  1. john says:

    vreau sa ma inscriu si eu ca membru Lyoones… cum sa procedez?

  2. Ella says:

    Vreau si eu ma inscriu ca membru Lyoones..ce trebuie sa fac?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: