Piramidele… altfel

       Acum trei săptămâni, un grup de fotografi ruși au făcut o escalada ilegală și ne-au oferit ocazia să vedem lumea din vărful Marii Piramide din Giza (platoul Gizeh), una dintre cele 7 minuni ale lumii antice. Aceste fotografii unice realizate „fraudulos”, ne arată Marea Piramidă așa cum nu a văzut-o nici unul dintre noi și cum, probabil, puțini oameni au făcut-o vreodată. De fapt aceste poze spectaculoase ne oferă perspectiva privitorului asupra complexului arheologic și a întregii zone, de la o înălțime de peste 130 de metrii.Imagini superbe care nu au nevoie de nici un comentariu…

Escaladarea monumentelor este strict interzisă și tocmai de aceea, pentru a realiza aceste fotografii, rușii s-au furișat și au stat ascunși patru ore după închiderea perimetrului, iar apoi la adăpostul întunericului și-au început escalada.

Cei care au văzut pozele, sunt împărțiți în două tabere. Unii admiră curajul (nebunia-spun alții) rușilor, iar ceilalți sunt supărați pe aceștia pt încălcarea legii și periclitarea integrității monumentelor. Sunt înclinat să le dau dreptate ambelor tabere, dar de asemenea sunt sigur că acestea au și un punct comun: ambele recunosc că imaginile sunt splendide și merită toată admirația.

Această prezentare necesită JavaScript.

Sursa: gawker.com

2 Responses to Piramidele… altfel

  1. DumyD says:

    Frumos

  2. marian ploiesti says:

    Splendid

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: