Lyoness este… online

Cu Lyoness, cumpărăturile online sunt acum și mai avantajoase

43078_810243340_big       Lyoness, comunitate internațională de cumpărători și Loyality Program pentru comerț, pune la dispoziţia membrilor săi, patru modalități de cumpărare. Lyoness este mereu în pas cu tehnologia, deoarece pe lângă diferitele posibilităţi de a face cumpărături, precum Cashback Card, Mobile Cashback și bonurile valorice originale/Gift Carduri, membrii Lyoness pot face oricând cumpărături şi de acasă. Acest lucru este valabil peste tot în lume! Cu Online Shopping,  membrii pot face cumpărături oriunde şi oricând. Și cel mai important beneficiu: primiți bani înapoi la fiecare cumpărătură.

Faceți cumpărături online – mai simplu ca oricând

Membrii profită desigur şi de puterea comunității de cumpărători. În prezent, Lyoness oferă membrilor săi pe plan internațional, 3.200 de magazine partenere online din toate domeniile de activitate, şi beneficii la peste 170 de milioane de produse și servicii. Membrii Lyoness se bucură pentru toate cumpărăturile făcute la partenerii comerciali, de până la 2% Cashback. Mai mult decât atât, aceştia pot folosi toate avantajele Lyoness, precum ofertele online ale partenerilor comerciali. Membrii Lyoness găsesc aceste discounturi și beneficii pe site-ul www.lyoness.com la punctul din meniu cupoane de reduceri. În această secţiune, partenerii comerciali Lyoness acordă printre altele, discounturi atractive pentru produsele comercializate, reducerea costurilor de expediere sau alte oferte speciale, adresate exclusiv membrilor Lyoness.

Prin Online Shopping, comunitatea de cumpărători Lyoness, îmbină cumpărăturile pe internet cu avantajele Cashback. Astfel, a economisi, va deveni pentru toată lumea mult mai simplu.

Înregistrați-vă gratuit: Lyoness oferă tuturor celor interesati posibilitatea de a se înregistra gratuit și fără obligații pe www.lyoness.com, pentru a profita de avantajele comunității de cumpărători.

Lyoness Child & Family Foundation și Lyoness Greenfinity Foundation

Cu ajutorul celor patru modalități de cumpărare, pe lângă faptul că economisesc bani, membrii fac și un bine. Fiecare membru contribuie activ prin cumpărăturile lui, la realizarea proiectelor fundațiilor Lyoness. Fondurile generate astfel, sunt investite în proiectele sociale și educaționale ale Child & Family Foundation, precum și în proiectele de protecție a mediului înconjurător,  derulate de fundația Greenfinity.

Social Media și Lyoness

Lyoness folosește diferite platforme Social Media, pentru a intra în contact cu membrii săi și cu toate persoanele interesate. Comunitatea de cumpărători oferă o gamă largă de informații – începând de la sfaturi şi oferte exclusive până la noutățile din lumea Lyoness. Fanii şi prietenii din mediul virtual, nu ratează nici un cupon de reduceri și rămân mereu conectaţi la concursurile şi jocurile cu premii. Astfel, vânătorii de comori sunt primii care află, prin intermediul Social Media, lista câștigătorilor tragerii la sorți „Comoara cumpărăturilor“, dar şi cele mai interesante informaţii de culise.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: