„Bani înapoi cu Lyoness“ cucerește lumea cumpărăturilor

lyo_4einkauf_detail_img_card        În perioadele de declin economic, programele de economisire sunt mai populare ca oricând. Să primești bani înapoi, chiar atunci când faci cumpărături, sună oarecum utopic. Cu atât mai surprinzător este că așa ceva chiar există: Lyoness și conceptul său inovator, din care profită toți cei implicați. Cumpărături faceți oricum. Însă, diferența decisivă o face Lyoness și principiul Cashback. Indiferent la care comerciant alegeţi să faceți cumpărături (cu condiția ca acesta să colaboreze cu Lyoness și dumneavoastră să fiți membru), veţi primi înapoi o parte din contravaloarea acestora – se poate concluziona că economisiţi de bani la cheltuieli făcute.

Lyoness este o comunitate de cumpărători, care dezvoltă un eficient program de fidelizare a clienților pentru comercianții implicați. Deoarece avantajele pe care membrii le primesc prin comunitatea de cumpărători, asigură comercianților o clientelă mare, care determină creşterea rulajului și frecvența clienților. Principiul „Bani înapoi la fiecare cumpărătură“ (care este totodată şi motto-ul companiei Lyoness) oferă avantaje nu doar membrilor, ci și companiilor partenere.

Totodată, concernul Lyones este prezent la nivel internațional, pe toate continentele și tinde să devină cea mai mare comunitate de cumpărători și pmotorul celui mai mare și eficace program de fidelizare a clienților. Creșterea numărului de membrii, completată de creșterea continuă a numărului partenerilor comerciali implicați, confirmă acest proiect ambițios, a cărui reuşită se apropie tot mai mult de la an la an, datorită principiului simplu care îl guvernează.

Ca firmă la origine austriacă, Lyoness a fost înfinţată în anul 2003 și s-a dezvoltat iniţial în Europa, prin ideea „Bani înapoi la fiecare cumpărătură“. În luna februarie 2013 Lyoness avea deja 30 de filiale. În anul 2010 compania a făcut un salt important în America, în Orientul Mijlociu & Africa. În 2012 a urmat pătrunderea în Asia și astfel s-a realizat conexiunea la una dintre cele mai mari piețe economice mondiale – o reuşită importantă pentru o companie cu doar zece ani vechime. Planurile companiei pentru viitorul apropiat se axează în principal pe dezvoltarea și extinderea piețelor  existente, concomitent cu deschiderea de filiale în mai multe țări. Strategia Lyoness este una foarte ambițioasă în realizarea țelurilor companiei, şi constă în campanii și programe intensive. În acest sens, este important de menţionat campania  „Comoara cumpărăturilor“ implementată pe o durată de un an, care oferă numeroase premii membrilor care fac cumpărături cu Lyoness.

În ceea ce priveşte planurile ambiţioase,  până în anul 2017 Lyoness intenţionează să asocieze în conştiinţa membrilor săi, termenul de „Cumpărături“ atât cu „Cashback“, dar și cu proiectele fundațiilor Lyoness. Unic și de asemenea posibil factor decisiv pentru succesul companiei, este şi asocierea cumpărăturilor cu Corporate Social Responsabilty, în plus faţă de avantajele cumpărăturilor. Child & Family Foundation și Greenfinity Foundation sunt sprijinite prin fiecare cumpărătură a membrilor dar şi prin donații suplimentare, planuri de educație, proiecte sociale și concepte pentru protecția mediului.

Anunțuri

2 Responses to „Bani înapoi cu Lyoness“ cucerește lumea cumpărăturilor

  1. Attila says:

    Salut. Am tot cautat pe site si nu am gasit comerciant pe domeniul carburatului in Marea Britanie. Nu cred ca nu este :). Ai informatii despre acest aspect?

    • Luka says:

      Nu ai găsit comerciant de combustibil pt că singurul existent, e o rețea de supermarketuri care are și benzinării. Este vorba de Wm Morrison care funcționează cu vouchere. E foarte cunoscut și cu multe filiale.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: