Ce este Lyoness?

Lyoness – comunitatea de cumpărători

lyo-com-values-2     Bani înapoi la fiecare cumpărătură – este exact avantajul – garantat de comunitatea de cumpărători Lyoness. Acest concept are mare succes atât în rândul  celor 29.000 de parteneri comerciali din sectorul comerțului și al serviciilor, în rândul celor aproximativ 2,6 milioane de membrii,  la nivel mondial.

Încă de la înfiinţare, compania Lyoness oferă  membrilor săi, constituiţi încomunitate de cumpărători, posibilitatea de a face cumpărături la partenerii comerciali,  primind beneficii speciale: pentru fiecare cumpărătură făcută prin Lyoness, primiți bani înapoi (Cashback). În funcție de partenerul comercial, această sumă Cashback poate  varia cu până la 2% din valoarea cumpărăturii.

Statutul de membru Lyoness este gratuit.

Avantajele Lyoness

Principiul “bani înapoi la fiecare cumpărătură” funcționează foarte simplu – devii gratuit membru pe www.lyoness.com și poți folosi  apoi numeroasele avantaje Lyoness la cumpărăturile făcute la partenerii comerciali,  prin oricare din cele patru modalități diferite de cumpărături: Cashback Card, Mobile Cashback via Smartphone, bonuri valorice originale/Gift Carduri și Online Shopping. Dacă membrul a adunat în acest mod, o anumită sumă  din Cashback, atunci suma respectivă se va vira în contul său privat bancar.

Cumpărăturile cu Lyoness sunt posibile deja pe fiecare continent. În 30 de țări europene, în SUA, Canada, Brazilia, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Africa de Sud precum și în Hong Kong, Macao, Thailanda, Australia și  Filipine, Lyoness lucrează activ la extinderea și dezvoltarea posibilităților de cumpărărare pentru membrii săi.

Faceți cumpărături și concomitent faceți un bine

Fundațiile Lyoness reprezintă  o componentă fixă a  structurii companiei. Un procent din valoarea fiecărei cumpărături, efectuate prin Lyoness, este direcţionată automat către Child & Family Foundation și către Greenfinity Foundation. Aceste fonduri generate prin cumpărături, vor fi utilizate exclusiv pentru realizarea proiectelor sociale, educaţionale și de protecție a mediului.

Lista completă cu  proiectele realizate și cu cele în curs de derulare ale Child & Family Foundation este remarcabilă  şi poate fi consultată de către toţi cei interesaţi, pe www.lyoness-CFF.org. În topul proiectelor în desfăşurare, se numără construirea unei școli primare, în colaborare cu Nelson Mandela și familia acestuia. În Qunu, localitatea de naștere a laureatului Premiului Nobel pentru pace și fostul președinte al Africii de Sud, fundația Lyoness şi-a stabilit ca obiectiv să construiască o nouă clădire școlară, cu șapte săli de clasă și o bibliotecă prin intermediul căreia să poată oferi copiilor, posibilitatea de a avea acces la educație și șansa unei vieţi mai bune.

Reclame

One Response to Ce este Lyoness?

  1. JR says:

    Ma bucur ca vad(din nou) in sfarsit un articol despre Lyoness pe siteul asta. Parca mi-era dor.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: