Articole tampite

28761406_640         Cu câteva zile în urmă Evenimentul Zilei (Alin Chițu) amenința Romania cu un „pericol iminent”. Mai exact titlul cu pricina suna astfel: „România se află în fața unui PERICOL iminent! ASTEROIDUL anunțat de NASA trece astăzi pe lângă noi”. Să scrii că „România se află in fața unui pericol iminent” și în acelați articol să scrii că asteroidul „nu prezintă un pericol de ciocnire cu planeta noastră” e… ireal. N-o fi România pe planeta noastră, sau cei de la EZ sunt extratereștrii?

M-am tot întrebat ce-o fi în mintea celor care scriu și al celor care publică astfel de „articole”, asta dacă totuși o fi ceva pe acolo. Oare dau o probă atunci când se fac angajări la Evenimentul Zilei, sau angajările se fac dupa principiul „primul venit, primul servit” și pur și simplu au ghinion că tâmpiții vin întotdeauna primii.

Azi am mai citit una… 🙂  Titlu în EZ: „CĂLUGĂRIȚA virgină devenită SEX SIMBOL(…)”. E tare!!! Adevărul e că numai eu sunt de vină că le citesc … astea… cum le zice… „articolele”. 🙂

Anunțuri

3 Responses to Articole tampite

 1. marian ploiesti says:

  Unii dintre ei sunt praf, varza…..niste tampiti fara creier sau caracter. Asa ar trebui……sa nu mai citeasca nimeni articolele lor ca sa se invete minte sa nu mai minta.

  • Luka says:

   Stai linistit, chiar și în presă funcționează principiul cererii și ofertei. Atâta timp cât asta se citește… asta se scrie.
   Nu citesc ziare, dar aruncându-mi ochii pe FB mai dau și peste asemenea enormități. Uneori mă amuză, alte ori mă irită..

 2. Marian Ploiesti says:

  Asa este, pana la urma nu au toti oamenii aceleasi gusturi…..daca noua ne plac lucrurile civilizate,adevarate corecte……nu este obligatoriu sa le placa si la altii. Pana la urma toate astea depind de caracterul fiecaruia ( cel putin din punctul meu de vedere )…..sunt destui oameni care ” se hranesc ” din scandaluri, minciuni, tampenii ( care mie imi intorc stomacul pe dos ) iar altii trebuie sa le scrie, logic, nu trebuie „sa mananca ” si burta lor o paine??? Daca ar fi fost toti ca mine ( cel putin ) sigur si-ar fi cautat alta meserie cei care scriu, publica asemenea chestii!!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: