Ce-ti doresti de Craciun? Nu rspunde ”nimic”!

30000870-1286546474-681000              Un site britanic de vanzari online ne ofera un cadou mai deosebit pentru persoanele care au de toate. Pentru suma de 5.99 lire (economisesti, ne spune site-ul, 1 lira) si cu livrare gratuita, iwantoneofthose.com ne ofera… nimic, binenteles intr-un ambalaj frumos si cu toate detaliile necesare. Poate vi se pare o gluma, dar nu este deloc asa, iar respectivii trateaza produsul cu toata seriozitatea.

Nu va grabiti sa comandati pt prietenii vostrii caci nu cred ca fac livrari in Romania. 🙂

Anunțuri

2 Responses to Ce-ti doresti de Craciun? Nu rspunde ”nimic”!

  1. eumiealmeu says:

    că ei sunt în stare să vândă așa ceva, nu e de mirare, oricine poate să-și piardă timpul cum i se năzare… dar că sunt cumpărători pentru așa ceva… e chiar hilar, însă real – lumea, dacă tot n-a făcut-o pe asta, de ce n-ar încerca-o, că doar trăim în epoca în care suntem considerați prostovani, dacă nu le încercăm pe toate.

  2. colectionar says:

    Nu sunt singurii care fac bani din nimic. Imi amintesc ca in primavara 1990 cand am scos si eu nasul in democratie, am vizitat o dugheana cu de toate pentru turisti, amplasata strategic in chilia gardianului portii unui castel de langa Milenium, Budapesta. La mare voga erau niste cutiute metalice inchise ermetic de dimensiunea si formatul cutiutelor mici cu pasta de tomate de la noi, iar pe banderola cutiei, scris in toate limbile posibile, ULTIMA RASUFLARE A COMUNISMULUI. Vreau sa va rspun ca la pretul de 1 DM se vindeau ca painea calda iar zona era mai tot timpul plina de turisti. Un alt ingenios, stiu ca prin primii ani ai eBay-ului, vindea tarana in plicuri sigilate si cu o eticheta cu o poveste frumoasa, ca ar fi de la Castelul lui Dracula. A vandut de a rupt. Si probabil ca exemple de ingeniozitate si marketing or fi mai multe. asa ca nu ma mira ca britanicul reediteaza la alta scara fenomenul. Amatori probabil ca sunt destui. Intr-o lume unde media transforma fictiunea in realitate, orice e posibil,

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: