Dumnezeu sa ne apere…

spammer     Tocmai am primit un mail (nu spui de la cine 🙂 )  cu subiectul ” Tatăl nostru (se trimite mai departe) – Fie ca Dumnezeu să vă apere și să ne apere de griji și boli!”. Nu e glumă, așa e scris. Nici nu știu cum să scriu, pt a nu umbla la sertarul cu blasfemii a unora, dar chiar nu ma pot abține! 🙂
Deci… să dea Dumnezeu să ne apere de griji… Hm… Cine a scris asta, sunt convins ca va sucomba subit în clipa cînd nu va avea nici o grijă, pur și simplu, în lipsa unei griji va uita să respire. Inima, fără nici o grijă, va înceta să-i mai bată.
Dar să revenim la grijile noastre. Oricum rugăciunea se referă și la boli… Deci dacă suntem feriți și de boli (problema cu grijile fiind rezolvată) vom fi fericiți.

Dar ce ne facem cu spam-urile???
Toată ”rugăciunea” asta mi-a parvenit într-un mail (gol!!!) care avea 36 de adrese de destinație (toate vizibile). Cică… ”se trimite mai departe”… cu toate că la urma urmei, mailul nu conține NIMIC. Pe bune, nu conține nimic, nici o rugăciune măcar. Ideea era doar să-l trimitem mai departe, în felul acesta fiind… feriți de griji și boli.
Ce naiba? În ce secol suntem???
Oameni buni… adresele de mail sunt doar marfă pt cei care le comercializează. Voluntariatul vostru, pt a aduna cât mai multe adrese, trimițând mailuri (evlavioase, creștine, inteligente, binevoitoare, spirituale, etc) e pur și simplu stupid. Dacă totuși vreți să faceți in felul ăsta o lume mai bună, aveți doar două lucruri de făcut (pt a nu fi penibili): când retrimiteți astfel de mailuri, folosiți ”Bcc” în loc de ”To” și ștergeți toate adresele din corpul mail-ului primit de la prietenii voștri binevoitori. Astfel toată lumea va fi ferită de griji și… viruși.

Mi se pare mie, sau deja avem o lume fără griji și boli?

Reclame

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: