HTC Telefon Mobil Windows Phone 8X

           Este aici: Smartphone-ul care te ține conectat, reflectându-ți, în același timp, personalitatea. Opțiuni unice de culori, un design unic, continuu, un ecran de personalizat, toate în slujba persoanelor și pasiunilor care contează cel mai mult pentru tine.

Acest smartphone prinde viață atunci când îl îmbini cu personalitatea și preferințele tale. De asemenea, 8X prezintă un obiectiv pentru camera frontală, cu unghi ultra-lat, ce cuprinde mai multe persoane în cadru. Captezi întregul moment și absolut pe toată lumea; fiecare chip din grup și peisajul înconjurător. Partajează totul pe ecranul extraordinar, care prezintă detalii bogate și realiste, chiar și atunci când sunt vizualizate la lumină solară directă.

Produse evoMAG.ro <<<<Pt detalii, vizualizare sau cumparare, da un click pe banner-ul alaturat.

Cameră de talie mondială, concepută pentru fotograful din tine. HTC ImageChip asigură faptul că vei realiza fotografii de înaltă calitate, clare și fidele, chiar și în condiții de luminozitate redusă, cum ar fi în restaurante cu lumină difuză, la întâlniri în interior sau la apus.

Captează fotografia la dimensiune dublă, cu obiectivul camerei frontale, cu unghi ultra-lat. Cuprinde mai multe persoane în cadru, inclusiv pe tine! Acum, cuprinde mai multe persoane în cadru, cu camera frontală specială, cu unghi ultra-lat de 88°. Bucură-te de mai multe persoane, mai mult fundal și mai multe amintiri.

Ecran extraordinar în orice condiții de vizualizare. Imaginile arată mai bine ca oricând pe ecranul HTC laminat, cu contrast clar și culori excelente, chiar și atunci când sunt expuse la lumină solară directă sau când sunt vizualizate din unghiuri înguste. Ecranul Gorilla® Glass durabil, ușor și rezistent la zgârieturi combate uzura zilnică, astfel încât te vei bucura de un ecran clar, impecabil, rezistent în timp.

Reclame

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: