Barbati la cumparaturi – Imagine „epica”…

O zi banala de vineri… un centru comercial ca oricare… nimic deosebit.

Intodeauna m-am gandit ca fotoliile, in magazinele de incaltaminte(de exemplu) ar fi o revolutie in marketing. Sunt sigur ca barbatii m-au inteles de la prima litera, dar apelez acum si la intelegerea sexului frumos. Inchipuiti-va va rog, sotul(variante: prieten, logodnic, etc) care va insoteste in magazinul de incaltaminte preferat(in afara de Leonardo, Otter si… Pantoful Galben, nu vreau sa fac reclama altora). Binenteles ca admirati pantofii deosebiti, ii regretati pe cei care nu vi se potrivesc, ii excludeti pe cei care seamana cu ai vecinei si… dupa jumatate de ora va aduceti aminte ca nu sunteti singura. Ups! Da, langa voi este el, asteptand oarecum rabdator sa va decideti. Mda… cu toate ca mai are inca trei plase cu produse din alte magazine, sta oarecum nefolositor, raspunzand monosilabic la orice cerere de confirmare ce vine din partea voastra. Asa-i ca pare insensibil? Nepriceput, nefolositor, neinteresat, insensibil, oarecum absent…

Hm…

Azi, plimbandu-ma printr-un centru comercial in compania  a doua reprezentante a  sexului mentionat(frumos), oarecum absent ( 🙂 ) dar binenteles, binevoitor si plin de  o atentie creativa  adecvata momentului, deodata sunt atentionat: „fii atent!” si apoi… „asta-i poza… epica”(generatia tanara). Am zambit si am pozat, concluzionand: „fotoliile… geniala idee!”.

Orice comentariu este de prisos. Priviti cata bucurie, cat entuziasm, cata participare… 🙂 Vorba generatiei tinere: imagine epica.

Reclame

One Response to Barbati la cumparaturi – Imagine „epica”…

  1. pavelhila says:

    Probabil ca domnii ar avea timp si de o prezentare video :)… nice

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: