Brazilia – agitatie mare

  Tensiunea creste, spiritele se incing, lumea se agita… parca ar juca Brazilia in finala („prietenii stiu de ce” si cei care nu stiu… pot sa intrebe).

Pe langa nerabdarea fireasca a celor direct interesati de deschiderea sistemului national al Braziliei, cei ale caror comenzi nu au fost prelucrate au inceput sa se agite inca de ieri, de pe la amiaza, cand in mod normal, ar fi trebuit sa se incheie activitatea in office. „Mie nu mi se vad punctele”, „mie nu mi-au aparut unitatile de pe Brazilia” sau „mie inca nu mi s-au tras banii din cont”- acestea au fost framantarile zilei de ieri. Cunosc foarte multe persoane care se afla inca in aceasta situatie. Era sa uit, printre acestia sunt si eu. 🙂

Spre deosebire de productia normala, pozitioanarea pe Brazilia a trecut printr-un dublu filtru de prelucrare, atat in biroul national cat si in Austria. Office-ul din Bucuresti a lucrat ieri pana seara tarziu si la fel si cei din Austria sunt la foc continuu, caci la ei treaba e si mai groasa daca ne gandim ca acolo se centralizeaza toate datele. Am primit asigurari ca totul e sub control, prelucrarea comenzilor e in desfasurare(deci nici un motiv de panica) si probabil la sfarsitul zilei de azi, vom putea vedea „toate la locul lor” in biroul personal.

Oricum, finala se apropie. Pt cine si-a luat bilete… enjoy!

5 Responses to Brazilia – agitatie mare

  1. Luka says:

    La mine tocmai s-au operat unitatile pt Brazilia(toate). 🙂

  2. cred ca si la mine in echipa s-au operat deja toate 🙂

  3. drag says:

    Cand se pozitioneaza ASIA?

  4. drag says:

    cred ca mai bine zis luni toata ziua

Lasă un comentariu