Brazilia… se incing spiritele in „cadranul investitorilor”.

       Brazilia mi-a placut din prima clipa cand am calcat acolo si m-a fermecat prin felul de a fi al oamenilor. Am plecat cu convingerea ca voi reveni si ca oricum, atunci cand cand voi avea ocazia, voi investi acolo. Iata ca, prin deschiderea sistemului de decontare national al Braziliei („prietenii” stiu despre ce este vorba, iar cei ce nu stiu, pot sa intrebe)… a venit si ocazia.

E un moment foarte interesant caci din nou se testeaza increderea si convingerile oamenilor legate de afacerea pe care o fac. Oportunitati de genul asta au mai fost (sistemele continentale si multe nationale) si la fel, cei care nu au avut rezerve, au avut de castigat, dar in aceeasi masura, au fost si dintre cei care dupa prima asezare si-au ros unghiile stiind ca au ezitat (foarte recent, prima asezare pe Spania 🙂 ) si astfel au ratat o sansa.

Zilele trecute am fost la Galati unde am avut o intalnire cu echipa noastra de acolo si printre altele, Simona le-a pus un scurt clip de pe Youtube, in care Robert Kiyosaki vorbeste despre Cadranul Banilor si despre sansa pe care ti-o ofera in acest sens o afacere de tip MLM, sansa de a face trecerea dintr-o parte in cealalta a cadranului, in timp si cu castiguri maxime.

Si intr-o afacere de tip MLM oamenii se pot regasi in cadranul lui Kiyosaki. Poti vinde produse, sau in cazul nostru sa imparti carduri (indiferent de culoarea lor), sau sa treci in partea dreapta, la „patron” si sa cauti oameni mai buni ca tine, sa creezi sisteme, mecanisme, reusind astfel sa te multiplici.

Din cand in cand ti se ofera sansa sa intri in cadranul „investitorului” si sa pui banii sa munceasca pt tine. ” Aici lucrurile devin interesante”. 🙂 Cand vorbim de investitori, vorbim de un risc asumat, de hotarari bazate pe convingeri, pe instinct. Poate ca experienta unor evenimente anterioare similare isi poate spune cuvantul, dar sigur nu e loc de calcule si garantii date de altii. Esti tu cu tine si cu convingerile tale.

Imi place al naibii de tare momentul acesta (acum Brazilia, dar si in general). E un moment care decanteaza oamenii, increderea lor in propria afacere. Unii investesc fara sa stea pe ganduri, uneori fiind vorba de bani pe care nu ii au, fiindca EI STIU ca nu au cum sa piarda. Altii simt mirosul castigului, dar se tem de necunoscut, risac sau nesiguranta si cer informatii, previziuni, garantii. Se agita caci se indoiesc si totusi nu vor sa piarda. Ezitarea asta intre dorinta de castig si teama de a pierde, nu le da pace.  Sunt si unii care au trait deja dilema asta in trecut, au ezitat si ezitarea lor le-a intarziat decizia. Rezultatele din trecut nu au fost grozave si lipsa de incredere de atunci a crescut. De obicei acestia sunt cei care stau de-o parte si asteapta sa le cada si lor ceva. Acum au un motiv in plus sa stea de-o parte si ii sfatuiesc si pe ceilalti sa faca asemenea. 🙂

Si in sfarsit a venit momentul „Brazilia”. Timpul de decizie e scurt, tensiunea e mare, trairile contradictorii… E tare momentul! E interesanta lumea „investitorilor”. 🙂

Update:

Iata si clipul cu pricina:

6 Responses to Brazilia… se incing spiritele in „cadranul investitorilor”.

 1. DumyD says:

  In ce sisteme ati mai invetit? Si cati bani ati luat pana acuma?

  • Luka says:

   In toate. 🙂 A doua intrebare e putin cam indiscreta, asa ca… 🙂

 2. drag says:

  Salut. La cum ai prezentat Brazilia o sa-mi asez si eu unitati acolo.
  Factorul determinant este puterea economica a tarii, dar si prezentarea ta este frumoasa.

  • Luka says:

   Ma bucur ca mai exista oameni care privesc in viitor.

 3. drag says:

  Ma tot gandesc ce se va deschide la anul ca si nationale. In afara de national pe Australia care am eu un sentiment ca o sa se deschida ce tari or mai fi ?
  Ai vreo banuiala ? 🙂

 4. drag says:

  Postul de mai sus se refera la cupa de golf care cred eu ca incepe si in Australia. 🙂

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: