Cretini notorii

Din seria „Cretini notorii” astazi va voi prezenta conducatorul autoturismului cu n.r de inmatriculare CJ26LLA. Nu am avut aceasta categorie in blog, dar vazand imaginile am simtit  ca nu se poate altfel.

Ca soferul cu pricina e suficient de inconstient sa isi care copiii in felul acesta, parca nu e de ajuns, dar mai si vireaza peste linia continua, exact prin fata unui camion. Mai departe, orice comentariu este de prisos.

Update:
Tocmai am primit si un raspuns prompt de la IPJ Cluj in care se spune ca

„…poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a conducătorului auto, conform prevederilor OUG 195/2002 pentru transportul unui număr mai mare de persoane decât numărul de locuri din maşină şi pentru viraj la stânga pe linie continuă, acesta fiind sancţionat pentru cele două fapte contravenţionale cu 15 puncte amendă, în valoare de 1.050 lei şi 6 puncte de penalizare.”

O fi mult, o fi putin? Nu prea putem sa comentam sanctiunile date de politie, caci sunt in limitele legii. Poate exista si alte institutii care ar putea sa-i apere pe copiii aceia de astfel de acte de inconstienta.

Reclame

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: