Florin Pasat despre… “Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!”

Vrei ca banii să vină în viaţa ta constant şi din ce în ce mai mulţi indiferent de condiţiile economice?
Vrei să te re-întorci la starea de prosperitate, care este starea naturală  a fiecărei fiinţe umane?
Vrei ca miracolele sa devină o prezenţă zilnică în viaţa ta?
Iata ce ne spune Florin Pasat legat de seria workshop-urilor “Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!”:

“Daca tot nu am avut antrenament ieri, mi-am zis sa trag o fuga la Bucuresti, sa-mi mai vad sotia. Cu ocazia asta l-am sunat si pe Alin, baiatul care dorea sa doneze TV-ul color.
Si ce sa vezi, la aproape o luna de la workshop, televizorul de care ti-am povestit, era inca acolo, nu se daduse. Acum e in masina mea, ma grabesc sa le fac parintilor o surpriza.
Miracolele continua… “ Alin Paius

Ţi s-a întâmplat să câştigi bani şi chiar când te pregăteai să investeşti banii respectivi a apărut o situaţie de urgenţă care ţi-a consumat banii planificaţi pentru investiţie? Ţi s-a întâmplat să-ţi crească venitul, dar pe măsură ce venitul a crescut, din senin au apărut noi şi noi cheltuieli astfel încât la finalul lunii banii rămaşi sunt aproape de zero? Ai experimentat efectul „yo-yo”, adică acum ai bani, mâine nu-i mai ai, acum iar ai bani, pe urmă iar nu-i mai ai şi asta te înnebuneşte pentru că nu-ţi poţi face nicio planificare a bugetului? Vrei să începi o afacere part-time sau full-time şi nu ştii dacă să faci sau nu pasul şi să aloci timp şi bani pentru asta?

În urmă cu câţiva ani am fost în situaţia în care am început o afacere în domeniul financiar după ce îi instruisem pe alţii cum să facă afacerea respectivă. În primele luni am fost în Top 5 la vânzări alături de cei pe care îi instruisem să facă afacerea. Un an mai târziu acumulasem datorii imense ca să acopăr pierderile pe care mi le aducea afacerea respectivă.
Aşa a început căutarea mea ca să-mi dau seama ce mi s-a întâmplat. Aveam toate abilităţile, ştiam vânzări, management, cunoşteam domeniul financiar foarte bine şi cu toate astea nu am reuşit în domeniu. Ştiam să-mi stabilesc obiective (SMART!), să planific, să controlez. Dar mi-am dat seama că există lucruri pe care nu le poţi controla în modul „clasic” în care te învaţă şcoala, facultatea sau MBA-ul.

Punctul de cotitură l-au constituit filmelele „Secretul” şi „Ce naiba ştim noi?” (în original „What the f**k do we know?”) care mi-au arătat că există o parte invizibilă, inaccesibilă celor cinci simţuri, care guvernează realitatea fizică. Şi că dacă vrei să ai rezultatele pe care le doreşti în realitatea fizică trebuie să lucrezi cu legile acestei lumi invizibile.
Am început să-i studiez pe profesorii care au apărut în cele două documentare. Cu unii am rezonat imediat, cu alţii nu. O căutarea a dus la alta şi, în acest fel, am ajuns să acumulez informaţii despre cum trebuie să lucrezi cu legile lumii invizibile. Dar aveam nevoie şi de lucruri practice, un cadru de lucru, ceva de genul fă pasul 1, pasul 2, pasul 3 şi gata!
Găseam bucăţele de puzzle la fiecare dintre profesori, dar niciunul nu oferea un sistem simplu de urmărit care să-mi explice de ce trebuie să fac aşa şi nu altfel.

Într-un final, după participări la cursuri cu traineri de top ai industriei de dezvoltare personală, după mii de ore de ascultat în maşină programe audio (din punctul acesta de vedere am fost „binecuvântat” să merg mult cu maşina), după citit şi re-citit teorii am reuşit să pun cap la cap toate bucăţelele de puzzle şi să alcătuiesc imaginea de ansamblu.
E o imagine care îţi economiseşte ani de stres în drumul spre succesul personal şi care te ajută să eviţi pierderile financiare pe acest drum.

Te invit la workshop-ul “Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” . Inscrie-te ACUM
Ce vei învăţa in cele 5 ore:
Succesul e 80% psihologie si 20% mecanică.

 • Etapele dezvoltării personale de la “victimă” la “stăpânul propriei vieţi”
 • 3 manifestări ale comportamentului de “victimă”
 • Cum funcţioneaza mintea şi cum să foloseşti mecanismul ei in folosul tău
 • Ce înseamnă “pilot automat” în viaţa financiară şi cum să îl eviţi
 • De ce nu au efect 95% din metodele care te învaţă DOAR cum sa investeşti/să faci bani
 • 70 de convingeri limitative legate de bani şi cum îţi afectează succesul financiar
 • Cele 3 surse de programare financiară si cum să le folosesti în beneficial tău
 • Ce este “termostatul financiar” si cum poate fi reglat pentru prosperitate
 • Care e factorul mai important decât ereditatea în viaţa financiară
 • Cum îţi afecteaza viaţa financiară nevoia de sigurantă .
 • Cum îţi afectează viaţa financiară nevoia de respect pentru expertiza proprie
 • Care e gândirea unui adevarat proprietar de afacere
 • Puterea Intenţiei
 • Care e rolul si valoarea unui coach

Strategii concrete pentru a atrage abundenţa in viaţa ta.

 • 5 metode eficiente prin care să atragi prosperitatea în viaţa ta
 • 5 metode eficiente pentru curăţarea crezurilor limitative despre bani
 • 5 paşi simpli si Procesul Secret prin care atragi prosperitatea în viaţa ta
 • 12 obiceiuri necesare pentru prosperitate în activitatea ta zilnica

Cine ar trebui sa participe?

 • Cei interesati să-şi crească venitul lunar
 • Cei interesaţi să-şi plătească împrumuturile financiare
 • Cei care s-au săturat de stress-ul de la final de lună când s-au terminat banii înaintea salariului
 • Cei care doresc să înceapă o afacere part-time/full-time şi vor să evite pierderile financiare
 • Cei ce doresc o evoluţie în viaţa de zi cu zi

Atunci când ştii cum funcţioneaza Legile Universului, (în primul rând totul e Energie) şi aplici în viaţa ta aceste Legi, miracolele devin o prezenţă zilnică în viaţa ta.
Exerciţiile din workshop-ul „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” îţi arată cum să „cureţi” energia care iti curge prin corp (elimină blocajele energetice, transmută energia negativă în energie pozitivă, de vibraţie înaltă şi amplifică energia de vibraţie înalta). Wayne Dyer spune „Abundenţa nu e ceva ce obţii, ci ceva cu care te acordezi pe frecvenţă” (în engleza „tune in”).
Pe parcusul celor 5 ore  înveţi să te acordezi cu această frecvenţă a abundenţei. Iar efectele secundare benefice sunt miracolele întâmplate în viaţa de cuplu, în sănătatea sau în finanţele participanţilor la acest workshop.

Iată câteva din mesajele primite de la participanţii la workshop-ul “Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!”

„Nu stiu exact ce intamplari intra la „miracole”,dar pentru mine intr-adevar s-a intamplat un miracol…si anume nu ma mai doare spatele!!!(fara sa fac nimic). inainte sa-ti scriu am sunat-o pe C. sa ii spun ca nu imi vine sa cred ca nu ma mai doare spatele,in conditiile in care aceste dureri le rezolvam numai cu 10 sedinte fizio.” Violeta, Sibiu
————————————
Vreau sa-mi fac un pic de timp sa-ti scriu despre evenimentul pe care l-ai creat insa nu pot chiar acum. Pe scurt a fost de-a dreptul exceptional si consider ziua de joi ca fiind cea mai importanta zi din viata mea. E mare lucru sa schiombi viata in bine in jurul tau ! (Vezi filmul Pay it forward) Calin
————————————
In cele 4 ore si un pic nu am simtit nicio clipa ca m-am plictisit,  ai stiut sa tii sala,  ai avut exercitii foarte bune si care pot fi lucrate si acasa si ai avut energie de la inceput pana la sfarsit.”
Alice Buiculescu – speaker
————————————
Informatiile mi-au fost o parte cunoscute, o parte complet noi. Modul in care le transmiti insa,  face diferenta. Energic, curgator, vesel, deschis.”
Mihaela Doican http://motivation4you.net/
————————————
Sunt cativa ani buni de cand “consum” produse de dezvoltare personala, care ma ajutau sa trec si eu cum pot mai bine de la o lume veche la una mereu noua.
Cursul sustinut de Florin Pasat a fost o experienta personala, una semnificativa. Odata cu teoria si exemplele care mi se livrau “mi s-a intamplat” sa imi constientizez o frica.  Sa constientizez… adica sa aprind lumina in interiorul mintii mele si sa incep sa decid ce anume, din tot ce am strans acolo imi este de folos si ce nu.
Asadar, Florin, intr-o zi, m-a ajutat sa aprind lumina. Sa fac ordine, am inceput de azi.”
Alina Constantin
————————————
“Pentru mine a fost o experienta fantastica. Consider cursul ca o Quintesenta a trairilor mele (in 4 ore şi ceva) reale sau ireale, trecute sau viitoare puse in evidenta de un observator obiectiv (Florin).
Dupa patru ore de curs am simțit schimbări si de o parte si de cealalta a GARDIANULUI !!!
Personal pot spune ca e un curs extraordinar!
Mircea Ionescu
————————————

Şi tu poţi să participi la cursurile cu trainerii de top (ţi le pot recomanda pe cele mai bune), poţi citi cărţile din domeniul dezvoltării personale (ţi le pot recomanda pe cele mai bune), poţi asculta programe audio (ţi le pot recomanda pe cele mai bune) şi în tot acest timp (1-2 ani) să continui să pierzi bani sau să continui să te lupţi cu viaţa sau poţi decide să investeşti 5 ore din timpul tău şi investiţia financiară pentru acest work-shop.

Te invit la workshop-ul “Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!”  Inscrie-te ACUM

Investitie:
VIP – 300  lei
Include suplimentar:

 • Pachet 3 CD-uri  Audio – Bob Proctor – “Cele 11 Legi ale Succesului
 • Loc pe scaunele din faţă

10% discount pentru clientii Lyoness (din care 2% cashback)

REGULAR – 240 lei
Include: Participare + materiale de curs

 • 10% discount pentru clientii Lyoness (din care 2% cashback)

Bonusuri pentru toţi participanţii

 • CD Audio – Bob Proctor – “Atrage banii în viaţa ta” (în valoare de 26 de lei).

Costul de participare include un cofee-break.

Promoţie:

 • Vino cu un prieten si ai 50% reducere la al doilea bilet (nu se aplica discountul Lyoness!)
 • Oferta 4 + 2 pentru grupuri (la 4 bilete REGULAR primesti doua bilete REGULAR gratuite)

Am decis să fac această promoţie pentru că îmi doresc ca informaţia să ajungă la cât mai multe persoane. Sunt atât de multe personae dragi ţie care au nevoie în acest moment de o soluţie simplă, eficientă, uşor de pus în aplicare aşa cum este soluţia pe care ţi-o oferă acest work-shop.

Pe lângă bonusurile pe care le primeşti în timpul cursului, dacă te înscrii ACUM primeşti gratuit un articol despre puterea cuvântului rostit.
La sfârşitul work-shop-ului vei primi gratuit acces şi la alte resurse care să te ajute pe drumul spre succes, printre care audio-book în limba română David Schwartz – “Puterea gândului”, e-book în limba română Wallace D. Wattles – “Ştiinţa de a deveni bogat”.

Iti oferim 100% garantie. Daca nu esti multumit de informatie iti primesti banii inapoi.

ATENŢIE:  CAPACITATEA SALII E DOAR DE 60 DE LOCURI!
Inscrie-te ACUM!

Fă click pe INSCRIERE la oraşul cel mai apropiat de tine şi rezervă-ţi un loc!

Data Ora Eveniment Oras Locatie Înscriere
17.03.2012 11:00 WORKSHOP: “Atrage Abundenta in Viata Ta” TIMISOARA Centrul de Afaceri INSCRIERE
31.03.2012 11:00 WORKSHOP: “Atrage Abundenta in Viata Ta” IASI Hotel Unirea INSCRIERE
05.04.2012 17:00 WORKSHOP: “Atrage Abundenta in Viata Ta” CONSTANTA Hotel Ibis INSCRIERE

Plata se poate face numerar la intrarea în sală sau prin virament în contul
IBAN: RO66 INGB 0000 9999 0100 8135 deschis la ING BANK pentru SC FLORIMAGE SRL.

Membrii Lyoness pot să plătească şi din contul de cumpărături.
Pregăteşte-te pentru o experienţă MEMORABILĂ!

Ne vedem la workshop!
P.S. Ai bonus doua sesiuni de coaching gratuit  pe tema Abundentei Financiare (ulterioare participarii la workshop)

P.P.S.Nu uita că ai 100% garanţie!

Iata ce a scris un participant la workshop pe blogul lui

http://www.pavel-hila.com/2012/02/24/esti-constient-de-viata-ta/

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: