Ti-ai pierdut telefonul?

Mi-am pierdut telefonul, cum il recuperez? Cand ati ramas fara mobil ultima oara? Daca vi s-a intamplat, sunteti unul la o mie. Si, daca e prea tarziu sa-l mai recuperati, luati aminte la cateva sfaturi pentru viitor.
Cele mai tinere, frumoase si destepte celulare se lasa mai usor de gasit atunci cand apelati la internet, GPS si un program istet. In cazul proprietarilor de iPhone este cat se poate de simplu. Trebuie sa intrati pe iCloud, sa introduceti contul si parola si imediat se vede dispozitivul…

Prima veste buna e ca dispozitivele sunt in aceasi cladire. Daca cumva, sa spunem ca telefoanele sunt si pe silentios, aplicatia a prevazut posibilitatea de a trimite un sunet catre device-ul pierdut, chiar din fata calculatorului. Asta este insa cazul fericit.

Cand aparatul este furat, il puteti bloca sau puteti sterge toate datele din el. La fel puteti proceda si pentru un telefon cu sistem de operare Android. Cel mai folosita aplicatie este Where’s my Droid. Utilizatorii de Blackberry pot folosi gratuit Protect. Informatia se poate dovedi extrem de utila pentru cei peste 2 milioane de romani care au in acest moment un telefon inteligent si inca pe atatia care folosesc internetul in miscare, adica peste 3,9 milioane de indivizi.

Sursa

One Response to Ti-ai pierdut telefonul?

  1. Pingback: Din nou despre iPhone « Luka's World

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: