Cum isi mai fac unii reclama…

Azi am primit un spam mai deosebit care mi-a atras atentia… inainte de a-l sterge. Gasesc in imbox un mesaj cu subiectul „In legatura cu Anuntul dvs pe internet” si ma intreb, oare ce anunt am dat eu? Teapa! Nu era vorba de nici un anunt dat de mine, ci de un spam in adevaratul sens al cuvantului. Suparat din start pt minciuna pe care mi-o servisera spamerii, citesc mai departe. Si recitesc de cateva ori reclama care mi se parea un nonsens. Un site, (la urma urmei de ce sa nu-i facem reclama?) adica portavoce.ro, isi facea cea mai ciudata(am evitat cu grija cuvantul „cretina) reclama pe care am vazut-o eu.

„Portavoce.ro -Promovarea firmei-produselor dvs in peste 365 siteuri de anunturi din Romania” –  Adica eu, daca vreau sa-mi promovez firma „in peste 365 siteuri de anunturi din Romania” voi apela la un site care-si face reclama sie insusi trimitandu-mi spamuri???  🙂  Adica astia trimit spamuri pt a-si face reclama si eu ar trebui sa le platesc, pt a-mi face reclama pe site-uri de anunturi??? :))

Eu unul m-am tavalit de ras. Oamenii astia au nevoie de un specialist pt a le explica  stupizenia?  Pt cazul in care vreunuia dintre oamenii cu idei din… intreprinderea cu pricina, le cad sub ochi, randurile de fata, o sa le explic babeste. Care este probabilitatea ca eu sa-i platesc pt a-mi face publicitate pe unii care nu au gasit alta metoda de publicitate pt propria lor firma, decat un spam deranjant si pana la urma ilegal??? Dang…

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: