Noutati de la Lyoness Sensation 2011

        Lyoness Sensation 2011, eveniment fara precedent(din toate punctele de vedere) care a reunit in acest weekend la Budapesta peste 11.000 de membrii din 40 de tari, a adus multe noutati pe care ma voi stradui sa le postez asa cum le-am retinut. Ideea principala pe care toti cei prezenti au putut sa o retina este ca Lyoness cunoaste o dezvoltare fantastica pe toate planurile, foloseste tehnologii de ultima generatie si momentul acesta nu este de pierdut. Europa este deja a noastra. Lumea este ne asteapta. Acum este momentul!

 • Au fost prezentati noii parteneri comerciali internationali, majoritatea fiind lideri in bransa la nivel national sau international.
 • De azi in Romania avem un nou comerciant cu Cashback Card – Pada Murre (banuiesc ca toata lumea cunoaste firma). Deocamdata nu apare pe site, dar sigur nu va intarzia prea mult.
 • In 03.10.2011 se deschide biroul pt Lyoness Spania in Madrid si pt Lyoness Portugalia la Lisabona.
 • A fost prezentata o noua aplicatie Apple pt iPad cu multiple functiuni legate de biroul personal Lyoness, media si comunicare.
 • Un iPad de ultima generatie personalizat Lyoness este disponibil tuturor celor care indeplinesc conditiile impuse de concursul in desfasurare in urmatoarele 2 saptamani. Informatii puteti gasi in biroul personal.
 • Incepand din octombrie Lyoness va pune la dispozitia posesorilor de pagini web(membrii premium) sa downloadeze pt acestea continut (text, video, bannere, etc) direct de pe site-ul Lyoness.
 • O nou inovatie in biroul personal (multilingual) ne va permite sa ne accesam biroul in orice limba dorim.
 • Biroul pt Asia este deja in organizare in Hong Kong. Atentie! Din cauza legislatiei din zona, este interzis sa se promoveze Lyoness acolo pana ce acest lucru va fi permis (anuntat) oficial.
 • Incepand cu numarul urmator, revista Lyoness Cashback va aparea in mai multe limbi.
 • Incepand din 2012 apar noi flyere de inscriere si business intr-un nou format.
 • Tot din 2012 prin programul Lyoness Greenfinity vom avea propria strategie de conservare a mediului.
 • Scena a fost neincapatoare pentru membrii aflati in Leaders Team(niv 4- 6 si Presidents Team 7 si 8). Un exemplu deosebit a fost un lider din Turcia(nu i-am retinut numele) care a confirmat nivelul 7 de cariera(!!!). Deci nici macar tarile noi nu stau deoparte.
 • In timp ce se pun bazele pt scoala Lyoness din Honduras, o scoala din Filipine a intrat intr-un program de renovare si modernizare prin ajutorul Lyoness Child&Family Foundation.

Daca ati participat la Sensation si ati retinut si alte informatii, nu va sfiiti si impartasiti-le si altora printr-un comentariu.

Daca vrei sa primesti pe Email articole din Luka’s World,
aboneaza-te la acest blog!

32 Responses to Noutati de la Lyoness Sensation 2011

 1. Luka says:

  Se pare ca optiunea „multilingual” este activa (aproape integral). Daca intram in biroul nostru personal, la „setari” putem sa alegem limba in care dorim sa apara continutul biroului.

 2. alin says:

  Am validat cadoul primit 🙂
  Insa am o intrebare: O sa vedem unitatea in sistem undeva inainte de maxim 30.06.2012 sau doar atunci or sa se faca pozitionarile?

  • Luka says:

   Nu stiu de unde ai luat data de 30.06.2012. Eu personal ma astept sa se deschida Asia prin ianuarie sau februarie. Pana atunci nu cred ca se vor aseza aceste pozitii cu toate ca nimic nu e imposibil.
   Cele de mai sus reprezinta strict parerea mea, neexistand deocamdata informatii oficiale in acest sens.

   • alin says:

    Data este trecuta chiar de catre Lyoness in factura emisa in biroul virtual o data cu validarea cadoului.E adevarat ce e scris „cel tarziu 30.06.2012” de aceea am trecut si eu cuvantul „maxim” in postul meu anterior.

 3. Dorina says:

  Ce am mai retinut in plus:
  – Ungaria -LukOIL a implementat cardul Lyoness de luna aceasta
  – Germania CARE VISION-20 de filiale cu cardul
  – Cehia K+B Electro -cu cardul in toate filialele
  – Franta -Benzinariile TOTAL -4.300 de filiale , combustibil pe bonuri pentru inceput
  – Anglia -Harrods
  – Canada -dupa PetroCanada va intra si al doilea cel mai mare furnizor de combustibil din Canada, tot cu bonuri la inceput(nu i-am retinut numele)
  – schimbari la cariera -pentru nivelele de cariera 7 si 8 , va asteapta procent din rulajul continental respectiv intercontinental
  -partenerii comerciali si partenerii business pot utiliza pe site-urile personale materialele publicitare online Lyoness gata concepute si aprobate care le vor fi puse la dispozitie in biroul personal
  – din octombrie cei cu nivele de la 3 in sus pot face inregistrari online de pe site-urile personale cu ajutorul materialelor online puse la dispozitie de Lyoness, materiale customizabile, cu link de inregistrare clienti inclus si aprobat
  …din ce in ce mai bine 🙂

  • Luka says:

   Multumesc pt completare.

  • pavelhila says:

   As aduce o completare la faptul ca din octombrie cei de la nivelul 3 de cariera in sus au posibilitatea sa-si puna pe site-urile personale bannere si linkuri pentru inregistrare online. Eu am retinut ca in prima faza pleca 3 tari pentru testare si dupa o sa vina urmatoarele tari.

   • Luka says:

    Da, exista 3 tari care incep acum si inca 3(printre care si Romania) la termenul mentionat mai sus. Orice membru premium poate posta pe site-ul propriu materialele oferite de Lyoness, cei (incepand)de la nivelul 3 au optiuni suplimentare de a edita aceste materiale, inclusiv sa faca astfel inscrieri.

   • alin says:

    Mie mi se pare un pic am restrictiv faptul ca trebuie sa ai nivelul 3 de cariera pentru a putea beneficia de banere cu posibilitatea de a-ti inscrie vizitatorii pe site.Cred ca era suficiena conditia de a fi partener prmium, conditie necesara si pentru a intra la campania ce va urma.Dar asta e, un motiv in plus sa luptam pt. nivelul 3.

 4. Pingback: Noutati de la Lyoness Sensation 2011 « Cu viata in propriile maini…

 5. Lutyk says:

  Foarte interesante informatiile.
  Sa inteleg ca incepand cu 3.10.2011 Spania si Portugalia trec in Faza II?

 6. eu am plecat mai devreme, dar de Ambasadorii Lyoness nu s-a pomenit nimic? 😀 :))

 7. Pingback: Noutati de la Lyoness Sensation 2011 « « Cu viata in propriile maini... Cu viata in propriile maini…

 8. Pingback: PADA MURRE – un nou partener comercial national Lyoness « Luka's World

 9. Pingback: Noutati de la Lyoness Sensation 2011 | Despre oportunitatile vietii care ni se ofera.

 10. Pingback: Noutati de la Lyoness Sensation 2011 | Despre oportunitatile vietii care ni se ofera.

 11. Suzana says:

  Imi spuneti va rog, unde se valideaza cadoul primit la Lyoness Senasation? Multumesc

  • Luka says:

   In biroul personal, atunci il deschidem(sau in Cockpit) apar doua ferestre, una de bun venit si in dreapta una care schimba mai multe imagini. Una dintre aceste imagini e „Cupon Sensation”.

 12. Suzana says:

  …scuzeeee…”Sensation”

 13. Maria says:

  Ma bucur,ca am putut vedea pozele de la Budapesta!Toti dorim si avem acelas tel, vis sa ajungem sa avem cardul negru!

 14. Sorin says:

  Aveti informatii despre LIDL cand va intra in Lyoness,la fel Penny,sau Kaufland?

  • Luka says:

   O repet mereu: informatiile oficiale sunt cele ce apar pe http://www.lyoness.ro . Nu stiu de unde ideea ca unul sau altul dintre comerciantii de mai sus ar intra in Lyoness. Daca se va intamplacu unul dintre ei sigur vom afla. Nu exista astfel de informatii fiiindca… nu exista.

 15. Lutyk says:

  La acel concurs pot participa doar daca sunt membru Premium?

  • Luka says:

   Dacă bine am reținut eu, e doar pt membrii premium. Poți verifica asta in mesajul pe care l-ai primit la fiecare logare. Dacă nu ești membru premium și nu ai primit mesajul, e sigur că e doar pt MP.

   • Lutyk says:

    Nu sunt MP si nu stiu despre ce mesaj vorbesti. Adicatelea concursul e doar pentru membrii premium. Succes!

   • Daca va referiti la concursul cu tableta Ipad, da este pentru membrii premium.Pentru cei care nu sunt membri premium acum , concursul se activeaza si pentru ei in momentul cand devin membri premium, si de atunci au la dispozitie 2 saptamani pentru a indeplini conditiile de a primi acel premiu. Succes !

 16. lie ilie says:

  Unde au disparut benzinariile Total?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: