Se anunta cumparaturi la Flanco

Nici nu a intrat bine Flanco in randul partenerilor comerciali Lyoness (discount Lyoness 4%) ca cineva din familia mea (nu dam nume) a si dat fuga sa prospecteze piata. Brusc s-au constat prin casa deficiente si lipsuri majore, cum ar fi: masina de spalat trebuie schimbata, ne trebuie un fier de calcat nou si… mai era ceva. Oare ce sa fie? Sigur mai era ceva strict necesar, dar care mi-a scapat. Am pus-o! Asa ceva nu e frumos din partea mea si neaparat trebuie sa aflu (discret) care era al treilea obiect de stricta necesitate.

Oricum am vazut ca in aceasta perioada Flanco da TVA-ul inapoi (24% nu-i de colo) si oricum ieri am primit prin posta si cupoanele cadou de la Lyoness, printre care si unul la Flanco (valoare 50 lei). Daca ma gandesc si la faptul ca imi voi folosi cardul Lyoness primind inca ceva bani inaoi, am deja toate motivele sa acopar nevoile stringente aparute brusc in casa noastra.

Celor care va confruntati cu aceleasi probleme existentiale, va doresc spor la cumparaturi!

4 Responses to Se anunta cumparaturi la Flanco

 1. marius says:

  eu am facut cumparaturi de la flanco chiar pe 03.05 (1-2 zile de la anuntare ca partener Lyoness) si inca nu mi-a aparut cumparatura…..trebuie asteptat ca si la Domo o luna si ceva pana la inregistrarea cumparaturii?

 2. Luka's World says:

  Eu nu am facut inca, dupa cum am scris mai sus… urmeaza.:)
  S-ar putea ca aceste cumparaturi sa se incarce o data pe luna. Vom vedea. Daca apar informatii noi, voi reveni.

 3. Robert says:

  Am fost azi la Flanco si mi-am cumparat un laptop, dar nu am putut nici sa dau bonul de 50 ron, nici sa dau cu cardul, din moment ce aveam deja oferta cu tva-ul inapoi, adica vreo 500 lei economisiti. Au zis ca nu e valabil doar promotia magazinului, nu se poate pune peste avantajul Lyoness, asa e regulamentul… e sigur? pe http://www.lyoness.ro nu am vazut, de obicei se scrie asa ceva.

 4. Luka's World says:

  Da, ai dreptate. Am intrebat si intradevar pe durata respectivei promotii Flanco nu accepta nici macar propriile carduri de fidelizare.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: