Cel mai bogat om din lume

Se pare ca renumele de cel mai bogat om din lume a lui Bill Gates s-a stins. Cel mai bogat om al planetei se numeste Carlos Slim Helu si detine printre altele intreaga retea de telecomunicatii a Mexicului.
Miliardarul mexican a reusit, in decursul unui singur an, sa-i detroneze pe americanii Bill Gates si Warren Buffet in privinta miliardelor detinute in nume personal si sa ocupe, astfel, primul loc al listei celor mai bogati oameni din lume, publicata de prestigiosul Forbes pe anul 2010.
Averea lui Carlos Slim numara, in prezent, 53,5 miliarde $, dintre care 18,5 miliarde $ au fost facuti in decursul anulului 2009. Mexicanul l-a detronat pe Bill Gates care in ultimii 14 ani a detinut titlul de cel mai bogat om al planetei.
Anul acesta a adus si primii miliardari din Pakistan si Finlanda, in timp ce China a ajuns pe locul 2 dupa S.UA., ca numar de miliardari. Astfel, China are, in prezent, 89 de miliardari, iar Rusia se lauda cu un numar de 62 magnati ale caror conturi depasesc suma de un miliard de dolari.
Spre surpriza analistilor economici, a crescut si numarul miliardarilor din tari slab cotate, precum India, Turcia si Coreea de Sud, ceea ce ridica noi semne de intrebare asupra crizei financiare care ar fi dominat pietele si bursele in anul 2009.
Dar Romania?

Despre Luka
Luka este un personaj, nu o persoana. Lumea lui Luka seamana izbitor cu cea din jurul nostru, totusi... priveste in jur! Unele lucruri m-au ales, ele pe mine, altele au fost alegerea mea. Așa este viața, o serie de alegeri... Și atunci când spui că nu ai făcut o alegere, de fapt ai ales să nu alegi. Probabil aceasta este singura alegere greșită.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

%d blogeri au apreciat asta: