Cel mai bogat om din lume

Se pare ca renumele de cel mai bogat om din lume a lui Bill Gates s-a stins. Cel mai bogat om al planetei se numeste Carlos Slim Helu si detine printre altele intreaga retea de telecomunicatii a Mexicului.
Miliardarul mexican a reusit, in decursul unui singur an, sa-i detroneze pe americanii Bill Gates si Warren Buffet in privinta miliardelor detinute in nume personal si sa ocupe, astfel, primul loc al listei celor mai bogati oameni din lume, publicata de prestigiosul Forbes pe anul 2010.
Averea lui Carlos Slim numara, in prezent, 53,5 miliarde $, dintre care 18,5 miliarde $ au fost facuti in decursul anulului 2009. Mexicanul l-a detronat pe Bill Gates care in ultimii 14 ani a detinut titlul de cel mai bogat om al planetei.
Anul acesta a adus si primii miliardari din Pakistan si Finlanda, in timp ce China a ajuns pe locul 2 dupa S.UA., ca numar de miliardari. Astfel, China are, in prezent, 89 de miliardari, iar Rusia se lauda cu un numar de 62 magnati ale caror conturi depasesc suma de un miliard de dolari.
Spre surpriza analistilor economici, a crescut si numarul miliardarilor din tari slab cotate, precum India, Turcia si Coreea de Sud, ceea ce ridica noi semne de intrebare asupra crizei financiare care ar fi dominat pietele si bursele in anul 2009.
Dar Romania?

Despre Luka
Luka este un personaj, nu o persoana. Lumea lui Luka seamana izbitor cu cea din jurul nostru, totusi... priveste in jur! http://www.doarluka.wordpress.com Unele lucruri m-au ales, ele pe mine. Asa s-a intamplat cu Iluzionismul. http://www.grazer-zaubertheater.blogspot.com Altele au fost alegerea mea. Ce poate fi mai placut decat sa castigi bani ajutandu-i pe altii sa castige bani? Lyoness - Bani inapoi la fiecare cumparatura! https://doarluka.wordpress.com/lyoness/

Lasă un comentariu

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 1,087 de alți urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: